Turku

Lahjan Tytöt ry (LaTy) perustettiin vuonna 1971 jatkamaan ja täydentämään Lahja Salvianderin liikuntakoulun työsarkaa ja perinteitä. Seuraan kuuluu tällä hetkellä noin 1200 jäsentä, joita ohjaa noin 100 koulutettua ja innostavaa valmentajaa, ohjaajaa ja säestäjää.

Lahjan Tytöt on Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Lahjan Tytöt on yksi liiton Tähtiseuroista.

Lasten ja nuorten Tähtiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, joiden toiminta täyttää Olympiakomitean ja Voimisteluliiton laatukriteerit. Tähtiseuramerkin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta - se on lupaus laadusta. (Voimisteluliitto.fi)

Tavoitteenamme on tarjota haasteellisia ja nautinnollisia elämyksiä voimistelun, tanssin ja liikunnan parissa kaikenikäisille hyvässä seurassa. Lahjan Tytöissä voit harrastaa esimerkiksi joukkuevoimistelua, tanssia ja muuta monipuolista liikuntaa eri ikä- ja taitotasoilla. Seura tarjoaa toimintaa kattavasti alle kouluikäisille lapsille, kouluikäisille lapsille, nuorille, aikuisille ja senioreille. Seura opettaa lapset pienestä pitäen ymmärtämään liikunnan merkityksen omalle hyvinvoinnilleen ja terveydelleen. Kasvatuksellisuus, liikunnan ilo ja kansainvälisyys ovat Lahjan Tytöille tärkeitä arvoja.

Liity seuraan

Voit ilmoittautua seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietosi.